Stella

Snazzy´s Sweet "Stella" skrivs över på sin fodervärd nu när hon har fött 2 kullar (2012). Stella har varit en väldigt bra avelstik, har fött 2 kullar utan problem. 8+9 levande valpar har det blivit.Och Stella har valpat utan några som helst problem.
Tack Maria och Fredrik för gott samarbete 🙂

Eftersom Stella har haft så lätta valpningar fick jag leasa henne för ännu en kull och det gick bra även denna sista valpning också, 9 valpar blev resultatet efter 1 parning.
Tack för lånet Maria.

Stella bor numera med sonen Hector i Härnösand och är kastrerad.

Harley

Candy Station´s Balou "Harley" köptes in 2010, planen var att han skulle användas i aveln framöver. Tyvärr visade det sig att Harley nästan helt saknar höftskålar, så han kommer kastreras ! Ägs numera av sin fodervärd.  Patella och hjärta u.a

Harley avlivades januari 2014.

Molly

Gatsby´s Quest Molly "Molly" var min första fralla🙂 Molly fick på prov flytta till en bekant som ville ha en hund och där har Molly fått det väldigt bra. Jag tror inte att Molly trivs här hemma längre, det blir för stressigt för henne med så många hundar, så nu har vi bestämt att Molly kommer få fortsätta bo i sin nya familj framöver. Det viktigaste för mig är ju att Molly trivs och mår bra ! Och hon kan inte ha det bättre än hos Elin och Niklas.

Fanny

Ytters Fantastiska Fanny, kommer inte användas i avel som planerat. Vintern 2013/2014 fick Fanny en kraftig öroninfektion och trots upprepad behandling så har hon nu efter ett par månader fortfarande inte blivit helt bra. Och därför har jag nu tagit beslutet att inte para henne som planerat. Vill inte riskera att hormonerna får "spel" och utlöser något mer av en dräktighet, så numera är Fanny fodervärdsfamiljens helt egna hund!