Jag heter Jessica och är född -74 i Enköping. Bodde mina första 8 år i Bålsta, sen flyttade familjen till Grillby som ligger ca. 1 mil utanför Enköping. Familjen hade en korthårig tax som hette Pricken, där startade mitt hundintresse !
Mina första egna djur var 2 undulater som hette August och Lotta. Ett av mina favoritdjur var Skatan, han var en Nymfparakit. Han satt alltid på min axel och tuggade på mina örhängen. Sen har jag haft marsvin,kaniner,möss,hönan Polly och en tupp medans jag bodde hemma. Sen har jag även haft akvarium. Katt har jag haft nästan jämt och hund har jag varit utan 2 månader sen jag flyttade hemifrån vid 16 års ålder.

Jag med mina hundar taxen Bojjan,blandisen Raja (husky) och mina föräldrars blandrashundar Ludde (Dobermann/Golden) och Nalle (Jämthund/Gråhund)

Eftersom jag alltid varit intresserad av djur så har det känts helt naturligt att avla, jag har haft ungar efter undulater,nymfparakiter,marsvin,kaniner,fiskar,möss,katter och hundar.
Och nu föder vi ju upp egna kalvar också !

2007 bestämde jag mig för att ta ett kennelnamn, men har ingen vidare fantasi så hade lite svårt att komma på nåt namn. Ytters var mitt 3:e val !!

Jag har alltid gillat dom trubbnosiga hundraserna och föder upp Fransk bulldogg, som är den minsta bulldoggen. 2015 föddes kennelnsn första taxkull.

Mina tidigare hundar har varit av raserna korthårig tax,newfoundland,labrador och en blandning mellan siberian husky/alaskan malamute/border collie/vorsteh.

Labradoren Malte (Eaglebess Madness)